Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Darina nehoda: Rodina mŕtveho prežíva druhé peklo... Vyhrážky a strach o život!

Pozostalá rodina a Dara Rolins. Zobraziť galériu (5)
Pozostalá rodina a Dara Rolins.

BRATISLAVA/ PRAHA – Nešetria ich! Pred pár dňami sa na verejnosť dostali informácie, že rodina po zosnulom Jindřichovi Rotreklovi († 63) chce od speváčky Dary Rolins (37) odškodné v hodnote niekoľkých miliónov českých korún. Táto správa okamžite vyvolala rozruch. Smútiacu rodinu kvôli tomu začali bombardovať cudzí ľudia hrozbami a vyhrážkami.

Len nedávno sme vás informovali o tom, že suma, ktorú si od Dary Rolins údajne vypýtala pozostalá rodina, ju zaskočila. Vraj išlo o 10 miliónov českých korún. Napriek tomu, že vdova Oľga Rotreklová túto informáciu poprela, jej blízki sa nevyhli problémom. Ľudia sa im denne vyhrážajú prostredníctvom telefonátov, písomných správ a emailov.

„Nikdy sme nehovorili o miliónovej sume,“ povedala pre server idnes.cz vdova. „Vyzeráme ako chamtivé a ziskuchtivé osoby, ktoré chcú parazitovať na smrti najbližšieho,“ dodala rozhorčene. Podobne ako ona, tak aj tak právny zástupca rodiny Karel Friml, vyvracia informáciu, že výška odškodného už bola vyčíslená.

V súvislosti so vzniknutou situáciou aj Darin advokát priznal, že presná suma v ich komunikácii ešte nepadla. Tvrdí však, že Friml ho kontaktoval, aby určil osoby, ktoré zastupuje, a dodal, že za ne vyčísľuje nárok na náhradu škody. „Pokladám to za predčasné vzhľadom na to, že nie je rozhodnuté o presnom vinníkovi nehody,“ poznamenal.

O tom, že rodina Rotreklová ťažko znáša mediálny rozruch, ktorý sa okolo tejto nešťastnej udalosti rozvíril, niet pochýb. Potvrdil to aj Friml. „Namiesto toho, aby sa vzťahy urovnali, tak sa vďaka tomu ešte viac vyhrocujú,“ dodal. Právni zástupcovia oboch strán sa však zhodujú na jednom – určiť jednoznačného vinníka nebude jednoduchý a krátky proces.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu