Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajné informácie z polície: Rolins je nevinná!

Dara Rolins vraj za smrteľnú nehodu nemôže. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins vraj za smrteľnú nehodu nemôže.

PRAHA – Očistia jej meno?! Dcéry Jiřího Rotrekla (†63) sú presvedčené, že speváčka sa pred nehodou venovala viac svojej dcérke Laure, než šoférovaniu. Podľa informácií, ktoré unikli z polície, to však bolo úplne inak. Motocyklista si údajne smrť zapríčinil sám!

Začne opäť žiť? Dara Rolins je zničená nehodou, pri ktorej 9. júla zahynul Jiří Rotrekl. Je strhaná, pochudnutá a istý čas zaspávala len pomocou liekov. Zdá sa však, že už sa nebude musieť trápiť. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že je nevinná!

Policajné vyšetrovanie zrážky a výsledky pitvy vraj hovoria práve v prospech speváčky. „Polícia vykonala vlastné merania. Z nich vyplýva, že vodička Dara R. nehodu nezavinila,“ cituje denník Aha! zdroj blízky vyšetrovateľom.

Informátor poskytol aj opis toho, ako sa podľa policajného spisu nehoda odohrala. „Vyšlo najavo, že motocyklista sa vyhýbal výmoľu na ceste a pri tom sa zrejme dostal do protismeru. Nehodu s určitosťou, hraničiacou s pravdou, zavinil sám zosnulý muž,“ tvrdí. Podľa týchto informácií to vyzerá tak, že Dara nehode jednoducho nemohla zabrániť.

Oficiálne však zatiaľ tieto výsledky potvrdené nie sú. „K tejto veci môžem povedať len to, že stále prebieha vyšetrovanie a do doby uzavretia prípadu nemôžeme poskytovať ďalšie informácie,“ povedal českému denníku policajný hovorca Tomáš Hulan. Speváčka sa momentálne nachádza v USA, kam odišla na pracovnú cestu. Je už len na polícii, či svoje zistenia odhalí pred jej návratom, alebo až po ňom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu