Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dara Rolins o vdove po jej obeti: Ide jej len o peniaze!

Olga Rotreklová a Dara Rolins. Zobraziť galériu (4)
Olga Rotreklová a Dara Rolins.

PRAHA – Obe sa zrútili! Dara Rolins (37), aj vdova po Jindřichovi Rotreklovi († 63) prežívajú ťažké obdobie. Objavili sa však špekulácie, že pozostalí chcú od speváčky 400 tisíc eur ako odškodné. Tá to považuje takmer za vydieranie.

Usmrtila motocyklistu, musí pykať. Od smrti dôchodcu, ktorý zahynul po zrážke s Darou Rolins ešte neuplynuli ani dva týždne a české médiá vyrukovali so šokujúcou správou. Rodina zosnulého vraj požaduje od speváčky 400 tisíc eur!

„Žiadne peniaze nedokážu vrátiť späť to, čo sa stalo a o to viac ma prekvapuje, že niekto môže v peniazoch vyčísliť hodnotu života. Rada by som tejto rodine pomohla, ale ich nároky ma uvádzajú do rozpakov, ak má ísť v tejto kauze aj o niečo iné, ako o peniaze,“ povedala rozčarovaná blondínka denníku Aha! Ako z jej slov vyplýva, požadovaná suma jej vyrazila dych.

Zaujímavé však je, že teraz sa vdova od tejto požiadavky dištancuje a tvrdí, že nechce ani korunu. Podobne zaradil spiatočku, aj jej právnik Karel Friml, ktorý vraj Darinmu advokátovi zaslal e-mail, v ktorom žiadal finančné odškodnenie pre viacerých členov Rotreklovej rodiny. Teraz to popiera. „Pýtali sme sa len na poisťovňu, ktorá by mala pozostalým vyplatiť nejakú čiastku z povinného ručenia. Je to štandardný postup po dopravnej nehode,“ tvrdí Friml.

Jediné, čo je isté, je nenávisť, ktorú cítia najmä dcéry Jiřího Rotrekla. Tie dokonca vyjadrili želanie, aby Rolins zomrela rovnako, ako ich otec. To by bolo pre ne zrejme jediným dostatočným odškodnením.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu