Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smrť Brittany Murphy a jej manžela: Zabila ich pleseň?!

Brittany Murphy Zobraziť galériu (4)
Brittany Murphy

LOS ANGELES - Vyšetrovanie úmrtia herečky Brittany Murphy a jej manžela Simona Monjacka nabralo nový smer. Vyšetrovatelia v súčasnosti preverujú, či v ich úmrtiach zohrala úlohu pleseň v dome, kde žili.

Týmto problémom sa vyšetrovatelia zaoberali už počas skúmania príčiny smrti Brittany Murphy. Podľa vtedajších záverov pleseň k jej predčasnej smrti neprispela. O niekoľko mesiacov neskôr zomrel vdovec po herečke Simon Monjack a vyšetrovatelia sa plesňou začali opäť zaoberať.

Matka Brittany Murphy Sharon však losangeleského koronera nechcela pustiť do domu, kde žili, aby to prešetril. Neskôr súhlasila s prítomnosťou vyšetrovateľov z Los Angeles County Department of Public Health, ktorí prevzali vyšetrovanie. Americká herečka Brittany Murphy, známa z filmov ako 8. míľa (2002), Narušenie (1999) či Medové týždne (2003), skonala v decembri minulého roku.

Simon Monjack zomrel v máji, len päť mesiacov po smrti jeho manželky. Príčinou boli rovnako, ako u jeho ženy, zápal pľúc a anémia, v jeho tele našli tiež stopy po liekoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu