Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka Brittany Murphy odmieta, že jej dcéru otrávili

Brittany Murphy Zobraziť galériu (2)
Brittany Murphy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Matka zosnulej americkej herečky Brittany Murphy odmietla tvrdenia bývalého manžela, že ich dcéru niekto otrávil. Sharon Kathleen Murphy tak spravila prostredníctvom otvoreného listu, ktorý zverejnila v magazíne The Hollywood Reporter.

Brittany Murphy zomrela 20. decembra 2009 vo veku 32 rokov, pričom podľa koronera bol hlavnou príčinou smrti zápal pľúc, svoju úlohu však zohrali aj anémia a zvýšená hladina voľnopredajných liekov proti bolesti a nachladnutiu.

Herečkin otec Angelo Bertolotti však s výsledkami pitvy svojej dcéry nesúhlasil, a preto sa rozhodol získať vzorky jej vlasov, krvi a tkaniva, ktoré poslal na nezávislú analýzu do súkromného laboratória The Carlson Company. Výsledky nových testov preukázali, že v herečkinom organizme sa nachádzalo vo vysokých koncentráciách desať ťažkých kovov.

Údajne malo ísť o látky, ktoré sa bežne nachádzajú v jedoch na hlodavce, pesticídoch a insekticídoch. Herečkin otec preto tvrdí, že jeho dcéru s najväčšou pravdepodobnosťou niekto otrávil. Sharon Kathleen Murphy však tieto tvrdenia označila za absurdné a naďalej verí, že jej dcéra zomrela na zápal pľúc a anémiu.

"Nemám inú možnosť, ako sa postaviť týmto neodpustiteľným snahám o pošpinenie pamiatky mojej dcéry zo strany muža, ktorý môže byť jej biologickým otcom, ale nikdy nebol skutočným otcom. Jeho tvrdenia sú založené na veľmi úbohých dôkazoch. Nikdy nebudeme s úplnou istotou vedieť, čo presne zabilo Brittany. Vieme však, že losangeleský okresný koroner vykonal množstvo testov a zistil, že zomrela prirodzenou smrťou," napísala v liste.

Brittany Murphy pochádzala z Atlanty a účinkovala vo filmoch ako Bezmocná (1995), Narušenie (1999), Nepovedz ani slovo (2001), 8. míľa (2002), Medové týždne (2003), Dievča z lepšej spoločnosti (2003), Sin City - mesto hriechu (2005) alebo The Ramen Girl (2008). Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu