Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bača rok po svadbe: Čaká prírastok do rodiny?

Juraj Bača s manželkou Jeanne. Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača s manželkou Jeanne.

BRATISLAVA – Chce byť otcom! Bývalý úspešný kajakár Juraj Bača (34), ktorý sa pred rokom v Miami tajne oženil so svojou dlhoročnou americkou priateľkou Jeanne (29), podľa našich informácií pracoval posledné mesiace na dieťati.

Pred pár dňami to bol presne rok od vtedy, čo si Juraj Bača v tichosti vzal v USA priateľku Jeanne. Presne dvanásť mesiacov po tajnej svadbe sa začína pošuškávať, že bývalý športovec čaká so svojou polovičkou bábätko.

Topky.sk si informácie overovali u samotného Baču. „Je to hlúposť,“ zareagoval Juraj na otázku, či je jeho žena tehotná. Potom však ráznu odpoveď spochybnil slovami: „Aj tak by som sa k tomu nevyjadril.“ V tejto súvislosti treba podotknúť, že v minulosti tiež tajnostkáril so svadbou. Nič nechcel komentovať, no na ruke už mal obrúčku.

V prípade údajného tehotenstva si zrejme budeme musieť počkať, či sa pani Bačovej začne zväčšovať bruško. To je zrejme jediná cesta, ktorou sa môže jej zmenený stav potvrdiť. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa bude jej postava v najbližších mesiacoch formovať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu