Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zadaný Bača: V kine s neznámou blondínou! A nebola to jeho snúbenica!

Juraj Bača a po jeho ľavici neznáma slečna Zobraziť galériu (2)
Juraj Bača a po jeho ľavici neznáma slečna

BRATISLAVA - Bývalý úspešný športovec a moderátor Juraj Bača (33) by sa mal čoskoro oženiť so svojou dlhoročnou americkou priateľkou Jeanne (28). Zaujímavé však je, že svoju snúbenicu v utorok večer vymenil za inú. Že by si to so svadbou rozmyslel?

Hrnie sa pred oltár, no do kina si vyrazil s inou. Topky.sk stretli v utorok večer v bratislavskom kine na filmovej premiére kajakára Juraja Baču. Po boku však nemal snúbenicu Jeanne, ale neznámu sexi plavovlásku. Tú usadil po svojej ľavej ruke. Baču sme sa preto spýtali na dámu, ktorá mu robila spoločnosť. 

„Bol som s kamarátkou a jej krstnou dcérou. Dostal som pozvanie a zháňal som niekoho, kto by mi robil spoločnosť. Nakoniec išli ony a myslím, že sa im to páčilo,“ tvrdil nám včera do telefónu modrooký fešák, ktorý sa počas večera okľukou vyhýbal novinárom a objektívom fotografov. Logicky tým vzbudil podozrenie, že by so spomínanou dámou mohol mať viac ako kamarátsky vzťah. Túto alternatívu však Bača nepripúšťa.

Ako nám ďalej povedal, nemá záujem o medializáciu. „Nechcem sa vyjadrovať na tému svojho súkromia,“  uzavrel našu debatu bývalý moderátor, ktorý sa v súčasnoti venuje charite, politike a podnikaniu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu