Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Poplach v Jojke: Pyco a Kotek im riadne zavarili!

Pyco a Vojtěch už absolvovali kamerové skúšky. Zobraziť galériu (4)
Pyco a Vojtěch už absolvovali kamerové skúšky.

BRATISLAVA/PRAHA – Nečakaný problém! Na prvý kasting Česko Slovensko má Talent sa nedostavil ani jeden z avizovaných moderátorov. Martin Pyco Rausch (32) vraj nechcel provokovať Markízu, český herec Vojta Kotek (22), na Slovensku známy najmä z filmu Snouborďáci, odskočil od projektu úplne!

Nikto sa tam neobjavil! Na prvom kastingu do jojkárskej talentovej šou mal ľudí vítať aj jeden z moderátorov pripravovaného projektu. Na veľké prekvapenie však žiaden neprišiel. „Pyco bol až do nedele tvárou Let’s Dance, logicky preto nechcel v sobotu potvrdiť, že prijal ponuku od konkurencie,“ tvrdí náš zdroj.

Závažnejšia situácia však nastala ohľadom druhej medializovanej tváre – Čecha Vojtěcha Koteka. „Bol aj na kamerových skúškach do Talentu, no zrejme zmenil názor. Odvolal účasť na kastingu a nakoniec nebude šou ani moderovať,“ informoval nás zdroj zo zákulisia.

Aj v jeho prípade ide zrejme o konflikt záujmov. Kotek totiž účinkuje v seriáli Novy s názvom Poisťovňa šťastia. A preto s najväčšou pravdepodobnosťou nemôže moderovať šou pre Primu. Televízia teraz vraj za neho narýchlo hľadá náhradu. Pycovi môže nakoniec pred kamerami robiť spoločnosť Ondřej Brzobohatý, ktorého meno sa v súvislosti s Česko Slovenským talentom tiež skloňuje.

Celú túto situáciu sme si overovali v televízii Joj. „Zákulisné informácie a špekulácie nebudeme komentovať,“ povedal nám hovorca Jozef Gogola. Ako sme však zistili, otázka moderátorov do šou Česko Slovensko má Talent ešte naozaj uzavretá nie je. „Prebiehajú rokovania, definitívne zloženie moderátorskej dvojice prezradíme už čoskoro,“ tvrdí Gogola. A tak, hoci kastingy už odštartovali, jeden zo sprievodcov programom je stále tajomstvom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu