Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kristina robila čistky vo svojom tíme: Toto je výsledok!

Martin Kavulič a Kristína Pelákova. Braňo Jančich je už mimo hry. Zobraziť galériu (4)
Martin Kavulič a Kristína Pelákova. Braňo Jančich je už mimo hry.

BRATISLAVA – Nechce ho! Speváčka Kristína Peláková (22) prednedávnom vymenila človeka na poste svojho manažéra. Za jej kariéru už viac nie je zodpovedný známy producent Braňo Jančich. Podľa našich informácií sa jeho spolupráca s rodáčkou zo Svidníka neskončila práve najlepšie.

O tom, že to medzi bývalými spolupracovníkmi škrípe, sme sa presvedčili na nedávnom festivale. Zatiaľ čo sa Braňo Jančich  po celý čas venoval manželke Daniele a jej sestre Veronike Nízlovej, okolo Kristiny pobehoval Martin Kavulič. Ten sa podľa našich informácií vyšvihol z postu autora hudby Horehronia rovno na ten manažérsky. Táto zmena však spôsobila, že sa Kristina a Jančich obchádzajú.

„Videl som, že je neustále obkolesená fanúšikmi a novinármi,“ zareagoval Braňo, keď sme sa ho spýtali, prečo sa na spomínanej akcii nerozprávali. Aj keď prehnane opakoval, že je medzi ním a jeho bývalou zverenkyňou všetko v najlepšom poriadku, v istom momente priznal: „Určite to nebolo ideálne. Ale to nie je nikdy. Ani v partnerskom vzťahu, ani vo vzťahu medzi matkou a dcérou, skrátka nikdy.“

S témou ukončenia spolupráce sme oslovili aj speváčkinho nového manažéra. „Nevidím na tom nič zlé. Ja som Kristinu našiel, ja som ju vytvoril, podieľam sa na väčšine jej piesní a Braňo má iné aktivity,“ poznamenal Kavulič. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa bude Kristine v rukách nového manažéra dariť. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu