Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Kristina: Ani sexi, ani mladá... Toto pokašľala!

Kristína by si mohla s Katkou a Darou Zobraziť galériu (6)
Kristína by si mohla s Katkou a Darou "pokecať" o móde

BRATISLAVA – Čože je to päťdesiatka? Známu ľudovú pieseň si zrejme pospevovala Kristína Peláková (22), keď stála v sobotu ráno pred skriňou a zvažovala, čo si oblečie. Na festival Rádia Expres totiž prišla nahodená, ako keby išla na narodeninovú oslavu. Od starších speváčok sa má ešte čo učiť!

Vedia, ako na to! Dara stavila na bláznivé farebné tielko, Knechtová vytiahla sexi legíny, Kirschnerová tradične pokombinovala všetko možné, Predná sa ukázala v osvedčenej klasike, len tej Kristine to akosi nevyšlo. Pri pohľade na vlniacu sa speváčku v bielom kostýme mnohí prítomní nechápavo krútili hlavou. Vyzerala totiž ako taká teta v najlepších rokoch.   

Prekvapený bol aj stylista a vizážista Ivan Bednárik. Aj na neho pôsobí mladá speváčka tak, ako keby si odbehla od stola s nedeľným obedom. „Krásna Kristína pôsobí až príliš vážne a decentne na to, čo spieva,“ zareagoval stylista, keď ju zbadal. „V bielom kostýmčeku a katastrofálnom žltom tope s kruhovou sponou na prsiach je nezáživná,“ pokračoval v hodnotení „slávnostného“ outfitu. Na záver dodal, že celkový dojem by ako - tak vylepšila výrazným tielkom. Dúfajme len, že sa Kristína do budúcna poučí a ležérny kostým vymení za niečo, čo bude viac mladistvé a sexi.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu