Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Model: Smrť príbuzných mu pomohla do finále

Pavol Model Petrík Zobraziť galériu (7)
Pavol Model Petrík

BRATISLAVA - Využil smrť príbuzných, len aby sa udržal vo vile! Finalista kontroverznej reality show Mojsejovci Pavol Model Petrík (23) v stredajšej relácii Mojsejovci Live zahral na city bohatým košickým manželom a smrť vlastného otca a strýka zneužil ako svoj tromf. Zdá sa, že fešáka v boji o dva milióny korún nič nezastaví...

Počas ostatného priameho prenosu ukázal Model divákom Markízy niekoľko talizmanov, ktoré zdedil po svojom mŕtvom otcovi a strýkovi. I keď je Petríkov životný príbeh prepletený týmito tragickými okamihmi, smutnejšie je, že sa ich neštítil využiť vo svoj prospech - na postup do veľkého finále. Jeho srdcervúci príbeh zrejme obmäkčil srdcia manželov Mojsejovcov a do posledného finálového večera postúpil spolu so Žolíkom Jožom Rášom.

V hereckom výstupe pokračoval aj v relácii Mojsejovci Hot Line, kde svojho zosnulého otca spomenul znova. Tentoraz v súvislosti s číslom, ktoré dostal na kastingu. "Mal som číslo 2 302. Dvadsaťtrojka je moje najobľúbenejšie číslo, pretože je to aj dátum narodenia môjho otca," povedal Model. To už nevydržal jeden z prítomných fanúšikov Mária Papulu Hrbasa (31), ktorý ho ohriakol, aby s tým už prestal. "Keď hrá niekto ľuďom na city celý čas, prečo by nemohol ešte jedenkrát?" ironicky zhodnotil jeho výstup sám Papula. Práve on totiž doplatil na Modelovo divadielko a musel sa z hry o tučný balík peňazí porúčať.

Napriek tomu si však myslí, že z nedeľňajšieho finále bude odchádzať bohatší o dva milióny korún práve sympatický Košičan. "Je mladý a mohol by to pre neho byť odrazový mostík do života. Ráš mal dosť času zarobiť si na dôchodok už dávno," dodal so smiechom Papula. Či Model vysnívané milióny skutočne aj vyhrá, vedia v tejto chvíli len manželia Mojsejovci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu