Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obscénna Hannah Montana: Predviedla tanec hodný prostitútky!

Miley Cyrus to vie roztočiť Zobraziť galériu (7)
Miley Cyrus to vie roztočiť

GEORGIA – Obtierala sa mu o rozkrok! Hviezda detských filmov Miley Cyrus (17) mala len šestnásť rokov, keď bujaro vyvádzala na parkete so štyridsaťročným chlapom. Tanec, ktorý predviedla sa pritom nedá nazvať inak ako obscénny. Je jej sladká tvárička len klamlivou maskou?

Kde mala rodičov? Modré očká a sladký úsmev, tak sa rada prezentuje detská hviezdička Miley Cyrus na verejnosti. Zdá sa však, že sa na nej pomaly ale isto začína podpisovať doba strávená v svete šoubiznisu, ktorého súčasťou je do veľkej miery aj sex a erotika. Prezradilo ju tajne nakrútené video na párty k filmu The Last Song (Posledná pieseň).

Za tanec, ktorý predviedla, by sa nemusela hanbiť ani pracovníčka eskortného servisu! Vrtenie zadkom a obtieranie sa o rozkrok štyridsaťročného muža asi sotva korešponduje s predstavou ideálnej americkej tínedžerky. Miley však bolo zjavne všetko jedno a poriadne sa pri tanci rozvášnila. Jej tanečný partner, producent Adam Shankman, za ňou v ničom nezaostal a erotické pohyby jej panvy si naozaj užil. A to napriek tomu, že sa označuje za geja!

Keby sa na spomínanej párty zúčastnili len dospelí ľudia, azda by to verejnosť až tak neprežívala. V bezprostrednom okolí herečky sa však nachádzali aj deti. Niektoré z nich pobúrení rodičia pri pohľade na nevhodné pohyby známej herečky zobrali radšej domov. A hoci Miley sa tvári, že je všetko v poriadku, interné zdroje hovoria niečo iné: „Ide tou istou cestou, ako Lindsay Lohan a Britney Spears.“ Čo k tomu dodať...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu