Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Miley Cyrus stráca zábrany: Lesbické scény na pódiu!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus

LONDÝN - Nemôže ísť ani do baru, a správaním už pripomína prostitútku! Speváčka a herečka Miley Cyrus (17) sa pomaly, ale iste zaraďuje medzi množstvo iných hviezdičiek, ktoré pre záujem fanúšikov urobia úplne všetko. Miley, naozaj už nemáš v sebe kúska hanby?

Nahota, lesbické scény a provokatívne tance! To je nový imidž tínedžerskej hviezdičky Miley Cyrus. Ktovie, čo na jej prerod hovoria rodičia jej malých fanúšikov, ktorí si herečku obľúbili ako Hannah Montana. Dnes by svoje ratolesti na jej koncert asi nepustili. Z nevinnej dievčiny je totiž vulgárna dračica – a to má len sedemnásť!

Hviezdička dospela aj vo výbere kostýmov. Nemá problém obliecť si minišaty, ktoré viac odhaľujú ako zahaľujú. Nevadí jej dokonca ani to, že jej bolo takmer počas celého vystúpenia vidieť spodné nohavičky. Miley, čo ti na to povedia rodičia?

Ako sa zdá, Miley sa v úlohe sexice páči čím ďalej tým viac. Mnohých ľudí šokoval jej erotický tanec s producentom Adamom Shankmanom alebo erotické oblečky, ktoré si v poslednom čase vyberá. Miley však asi zabudla, že má ešte len sedemnásť a na rolu vulgárnej šľapky má ešte čas.

Jej osud sa nápadne začína podobať na život inej speváčky – a to Britney Spears. Tá tiež začínala na Disneyho kanále, potom sa presadila ako tínedžerská pop hviezdička, aby neskôr jej život naplnili problémy s alkoholom, láskou a psychickými zrúteniami.

Miley Cyrus - Can't Be Tamed - Britain's Got Talent


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu