Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Victoria Beckham ničí Davida sexom... Päťkrát denne!

Victoria Beckham manžela doslova ničí Zobraziť galériu (14)
Victoria Beckham manžela doslova ničí (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Nedá mu vydýchnuť! Odkedy módna ikona Victoria Beckham (35) zatúžila po novom prírastku do rodiny, o počatie sa snaží naozaj poctivo a zo všetkých síl. Svoje materské inštinkty však údajne už poriadne preháňa – z vlastného manžela si urobila sexuálnu mašinu!

Neberie žiadne ohľady! Hoci sa futbalová hviezda, David Beckham, ešte stále zotavuje z operácie Achilovej šľachy, jeho zákonná polovička mu nachystala poriadne tvrdý tréning. Dievčatko, po ktorom nedávno zatúžila, chce totiž priviesť na svet za každú cenu. Čo na tom, že David chodí ešte stále o barlách? Keď príde ovulácia, je na čase roztočiť to v posteli!

O tom, že Victoria svoj sen o dcérke berie so všetkou vážnosťou, svedčí podľa rodinného priateľa dovolenka v Karibiku, kam si britskí prominenti odišli oddýchnuť počas Veľkej noci. Dni určené na relax sa totiž údajne zmenili v sexuálny maratón. A úbohý David bol totálne odrovnaný!

„Nesťažuje sa, ale s bandážou na chodidle je dosť ťažké sa vôbec pohybovať, nevraviac o spálňovej gymnastike päťkrát za deň,“ prezradil spomínaný zdroj denníku The Sun. Ten dodal, že bývalá Spajska je taká precízna, že na posteľové radovánky má dokonca časový harmonogram. Niet divu, že jej miláčik je úplne vyčerpaný a voľné chvíle v Los Angeles momentálne využíva na obnovu fyzických síl. Keď sa Victoria vráti z Británie, musí byť opäť vo forme!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu