Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Obdarená Kelly Brook: Buchty núka holými prsiami - len si zahryznúť!

Kelly Brook Zobraziť galériu (7)
Kelly Brook

LONDÝN - Tomu sa povie poriadne sladká maškrta! Britská modelka Kelly Brook (29) po čase vytasila svoje zvodné ženské tvary, pričom tentoraz nezabudla na šľahačku a ozajstné čerešničky. Takéto dobroty fanúšikom naservírovala priamo na svojich obnažených prednostiach!

Osviežujúce a hriešne sexi - presne také sľubujú producenti najnovšie prevedenie hry Calendar Girls (Hore bez) inšpirovanej rovnomenným filmom z roku 2003. Medzi hlavnými hrdinkami sa už čoskoro predstaví aj sexica Kelly, známa svojím bujným poprsím. O tom, že na javisku bude poriadne horúco, svedčia prvé promofotografie. Kúsky oblečenia by ste na nich hľadali márne!

Takmer 30-ročná hviezda stvárni Celiu, ktorú si v pôvodnej divadelnej verzii zahrala Jerry Hall. Tá je vo svete šoubiznisu známa predovšetkým ako zákonná polovička rockera Micka Jaggera. Jej manželstvo s ním trvalo síce len deväť rokov, no za ten čas mu stihla porodiť až štyri ratolesti.

Kelly pred objektívom odhodila zábrany a do hľadiska láka divákov tak, ako ju príroda stvorila. V Evinom rúchu nechala vyniknúť pekne vyvinutému hrudníku, na ktorý si priložila dve kalorické pochúťky. Spolu s ňou si zapózovala prešedivelá Julie Goodyear - tej prischla rola Corrie schovávajúcej nahé krivky za kyticou slnečníc.

Príbeh hry zachytáva dobročinný spolok dvanástich žien, ktoré sa odhodlajú získať peniaze na charitu odvážnym nápadom. Každoročný kalendár svojho združenia aj tento krát nafotia s buchtami, štrúdľami a kvetinami, no po prvý raz sa predvedú úplne vyzlečené. Úsmevné podanie nového hereckého obsadenia si milovníci umenia budú môcť pozrieť počas desiatich týždňov v londýnskom divadle Noela Cowarda. Premiéra je plánovaná na 3. novembra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu