Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Herečka Zlata Adamovská: Rozvod s Radkom Johnom!

Zlata Adamovská Zobraziť galériu (2)
Zlata Adamovská

PRAHA - Predseda strany Věci veřejné Radek John priznal rozvod so svojou dlhoročnou manželkou, herečkou Zlatou Adamovskou. Ako uviedol vo štvrtok v Českom rozhlase, ich manželstvo sa oficiálne skončilo tento rok 24. apríla.

"Na moje veľké prekvapenie sa bulvár neukázal tak výkonný, ako som čakal. Už som dávno rozvedený v pohode, vo veľmi dobrých vzťahoch," citovala Johnove slová webová stránka www.novinky.cz. Česká herečka Zlata Adamovská vyhlásila v januári tohto roka, že sa chce rozviesť s politikom a publicistom Radkom Johnom po tom, čo bulvárny denník odhalil Johnovu sedemročnú nemanželskú dcéru.

Zlata Adamovská je známa zo seriálov Sanitka (1984), Hříchy pro pátera Knoxe (1992) či Ordinace v růžové zahradě (2005), zahrala si vo filmoch Milenci a vrazi (2004) alebo Peklo s princeznou (2008), pôsobí aj v dabingu.

Radek John je predsedom politickej strany Věci veřejné, ktorá v nedávnych českých parlamentných voľbách získala takmer 11 percent hlasov. Okrem toho je autorom niekoľkých kníh, napríklad Džínový svět a Bony a Klid, ktorá bola aj sfilmovaná. V televízii moderoval program Na vlastní oči (1994). Scenáristicky sa podieľal na filmoch Sněženky a machři (1982) alebo Sněženky a machři po 25 letech (2008).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu