Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tehotná Miss Anglicka: Intímne FOTO s milencom!

Danielle Lloyd je aj vo vysokom štádiu tehotenstva hriešne sexi Zobraziť galériu (3)
Danielle Lloyd je aj vo vysokom štádiu tehotenstva hriešne sexi

LONDÝN – Tehotenstvo si vychutnáva plnými dúškami! Odkedy sa britská sexbomba Danielle Lloyd (26) dozvedela, že jej pod srdcom rastie prvý potomok, svoje zväčšujúce sa bruško pretŕča, kde sa dá. V prítmí a polonahá si zapózovala aj so svojím milencom – a sexi bielizeň nesmela chýbať!

Neha a dokonalá harmónia! To všetko vyžaruje z čiernobielej fotografie, o ktorú sa Miss Anglicka z roku 2004 podelila so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Twitter. S rukami omotanými okolo snúbenca a so zamilovaným pohľadom chce takýmto spôsobom odkázať svetu jediné – je z nej spokojná a prekliato sexi tehuľka!

„Momentálne nemôžem byť šťastnejšia – môj život je úplný, som najšťastnejšie dievča na svete, lebo mám úžasnú rodinu a partnera 6 týždňov pred príchodom bábätka O'haru,“ uviedla Danielle ako komentár k intímnemu záberu. Zdá sa teda, že o priezvisku jej ratolesti je už definitívne rozhodnuté – bude sa volať po otcovi Jamiem.

To, že sa modelka s korunkou krásy ukázala svojim internetovým priaznivcom iba v čipkovanej súpravičke bielizne až takým prekvapením nie je. O všetkých novinkách i priebehu tehotenstva totiž cez Twitter statusy informuje naozaj pravidelne. Prostredníctvom nich prezradila aj to, že jej prvý prírastok do rodiny bude chlapec. Ten sa však ako dieťa manželov nenarodí  – Danielle a Jamie sa totiž plánujú zosobášiť až v júni budúceho roka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu