Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Stovky Slovákov sa hlásia do markizáckej telenovely

Štvorčlennej porote predsedá Stano Dančiak.
Štvorčlennej porote predsedá Stano Dančiak.

ZVOLEN - Po spevákoch, boháčoch a tanečníkoch, sa na Slovensku objavila dalšia šou. TV Markíza dáva všetkým Slovákom, a tentoraz bez rozdielu veku, šancu stať sa hereckou hviezdou. Stačí sa prihlásiť, prísť a v dvojminútovom limite predviesť svoje herecké schopnosti. Presne tak, ako sa o to v sobotu pokúsilo 503 adeptov na kastingu do telenovely 10 pre Hollywood vo Zvolene.

Od rána prúdili davy prevažne mladých slečien do Divadla Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene, aby sa práve ony stali hviezdami pripravovanej markizáckej telenovely. Tá sa začne vysielať už od septembra.

Repertoár budúcich "hviezd" však bol zväčša úbohý - nejaké tie veršíky zo školských lavíc, vystresované a hysterické matky či učiteľky, prípadne moderne nahodené slečny. Objavili sa však aj spolužiačka Anny Šiškovej zo štúdií herectva, totálne podgurážený mladý muž, ktorý ani sám nevedel, čo hovorí, vdova a matka piatich detí zo Zuberca, či kastingoví štamgasti, ktorí už absolvovali SuperStar aj Mojsejovcov.

Niektorí účastníci kastingu využili ako šancu prezentovať svoj penzión či masážne matrace, ktoré predávajú. Štvorčlenná porota, ktorej predsedá Stano Dančiak, však vytvárala veľmi príjemnú atmosféru, okorenenú milými úsmevmi ženskej časti a perfektnými bonmotmi Petra Marcina. S humorom sa totiž dal takmer dvanásťhodinový kolotoč vyberania budúcich hviezd vydržať ľahšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu