Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Operená príšera Beth Ditto: Vystrašila Cannes!

Beth Ditto Zobraziť galériu (8)
Beth Ditto

CANNES – Vystrojila sa ako strašidlo! Väčšina hviezd sa snaží na filmových festivaloch vyzerať čo najlepšie. Beth Ditto (29) sa to však určite nepodarilo. Jej šaty zdobené perím dali len vyniknúť desiatkam kíl navyše a jej mejkap by vystrašil aj mŕtvolu. Beth, čo tak trochu zhodiť a najať si štylistu!?

Hra na Kleopatru jej nevyšla! Čierne vlasy s ofinkou a výrazné očné linky naznačujú, koho si zobrala tentokrát Beth Ditto za vzor. Ani výrazný mejkap však obéznej speváčke nepomohol, naopak. Vďaka nemu pripomínala namiesto egyptskej femme fatale skôr pribratú členku rodiny Adamsovcov.

Oranžové čudo! Elegantný outfit nahradila Beth oranžovými šatami s aplikáciou pripomínajúcou líščí golier. Hoci väčšina hviezd by sa na ne ani nepozrela, medzi elegantnými a sexi šatami ostatných svojou „originalitou“ určite vynikli. Mnoho ľudí by poriadna nadváha trápila a bola pre nich zdrojom komplexov, v Bethinom prípade to tak nie je. „Kto povedal, že všetci musíme byť chudí? Nikdy by som sa nevymenila s Victoriou Beckham. Moje telo skvelé,“ povedala. Dodajme, že pri 155 centimetroch váži plných 95 kíl!

Určite jej však nešlo o získanie pozornosti opačného pohlavia, tukom obalená hlavná speváčka skupiny The Gossip totiž dáva prednosť vlastnému pohlaviu: „Považujem sa za lesbičku... nebojím sa toho a som veľmi spokojná s tým, aká som...“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu