Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Tučibomba Beth Ditto: S celulitídou a bombarďákmi pridlávila chlapa!

Beth Ditto sa s hroším telom uvelebila v náručí lyžiara Zobraziť galériu (7)
Beth Ditto sa s hroším telom uvelebila v náručí lyžiara

SALZBURG – Udržať také krivky dá poriadne zabrať! O tom, že rozkysnutá speváčka Beth Ditto (29) nepatrí práve medzi mušie váhy, sa na vlastnej koži presvedčil ďalší krásavec. Známa tučibomba totiž rovno pred kamerami prisadla rakúskeho lyžiara a ukázala, čo nosí pod sukňou. Veru, nie je to nič vábne!

Tá sa ale rozkokošila! Tučná feministická lesbička z Arkansasu, ako samu seba nazýva, už opäť predviedla svoj obrovský zmysel pre humor. V televíznej šou Wetten Dass...? sa počas uplynulého víkendu blysla obrovským sebavedomím, vďaka ktorému si na svoj účet dokáže zažartovať naozaj kedykoľvek. S hroším telom sa tentoraz uhniezdila v náručí niekdajšieho šampióna lyžiarskych svahov, Hansiho Hinterseera. A zdalo sa, že ten si jej tukové vankúše doslova užíval!

S výrazným líčením a v trendových šatách s nadrozmernými vypchávkami v ramenách! Tak do sály napochodovala Američanka Beth, ktorá sa v úvode svojho vystúpenia predstavila s hitovkou Heavy Cross. Hneď potom sa zvítala s ostanými hosťami, medzi ktorými figurovala napríklad herečka Emma Thompson či spevácka hviezda Shakira. No zatiaľ čo zvyšku celebrít venovala len formálny bozk na líce, s Hansim laškovala telo na telo – obrovským zadkom ho doslova vtisla na krémovú sedačku. S nohami naširoko však pri tom ukázala pomarančovú kožu a čierne sťahujúce bombarďáky!

Beth, ktorá sa priznala, že jej hmotnosť sa pohybuje až okolo stovky kilogramov, nie je vo svete módy nijakým nováčikom. Aj napriek objemnejšej figúre totiž dbá o svoj štýl
a za sebou má už aj skúsenosť s navrhovaním vlastnej línie oblečenia. V rozhovoroch dokonca bez okolkov prezradila, že za veľkou mlákou zásobuje svoj šatník outfitmi pre tehotné!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu