Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bíla a Kraus v Talente: Špinavú prácu nechávajú na Slávika!

Lucie Bíla, Jan Kraus a Jaro Slávik Zobraziť galériu (7)
Lucie Bíla, Jan Kraus a Jaro Slávik

BRATISLAVA – Nechcú byť tvrdí! Zabávač Jan Kraus (56) a speváčka Lucie Bílá (43) majú v otázke svojho porotcovania jasno. Súťažiacich nechcú kritizovať a strápňovať. Ako sa teda zdá, neľahkej a nevďačnej úlohy "kata" sa bude musieť zhostiť mediálne najmenej známy člen poroty - producent Jaroslav Slávik.

O českej speváčke a zabávačovi je už dávno známe, že im humor nie je cudzí. Okrem tohto znaku ich spája aj to, ako sa stavajú k porotcovským úlohám, ktorých sa čoskoro zhostia. „Nebudem prísna, skôr taký posol dobrých správ,“ prezradila Bíla. Tá je presvedčená o tom, že hodnotenie súťažiacich hravo zvládne. „Chcem tých ľudí hlavne podporiť, aby sa im podarilo naplniť ich sen,“ dodáva speváčka.

Podobne je na tom aj jej český kolega Jan Kraus. Tiež nechce byť tvrdým katom. „Človek by sa nemal hrať na niečo, čo nie je,“ priznal. Moderátor a herec prezradil aj to, čo ho dokáže najviac zaujať. „Staviam na extravaganciu a všetko, čo je prekvapivé,“ povedal.

Zdá sa, že česká časť poroty bude na talenty zhovievavá. Tvrdý prístup sa teda očakáva od slovenského producenta Jara Slávika. Práve on by mal byť prísnym katom. Podobne, ako je v súťaži Britain´s Got Talent producent Simon Cowell, ktorý je známy po celom svete najmä vďaka uštipačným poznámkami a hodnoteniami súťažiacich. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa podobnej úlohy zhostí slovenský porotca...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu