Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dračica Studenková v 55-ke: Flirtovala so zajačikom... Lepil sa na ňu!

Zdena Studenková a jej mladý nápadník. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková a jej mladý nápadník.

PRAHA – Stále príťažlivá! Zdena Studenková (55) si pri príležitosti otvorenia istého pražského obchodu odskočila v utorok do Čiech. Na akciu dorazila bez svojho dlhoročného partnera Braňa Kostku (38). To sa rozhodol využiť istý mladý muž, ktorý sa na herečku doslova nalepil. A zahrnul ju priazňou.

Nevyzerá na svoj vek! Zdena Studenková sa objavila na otvorení pražského obchodu s kuchynským náradím. Českí novinári jej okamžite venovali lichôtky o tom, ako mlado pôsobí. „Je v tom o sedemnásť rokov mladší milenec,“ so smiechom prezradila herečka svoj recept na krásu denníku Aha!

Dlhoročného partnera Braňa Kostku, ktorého mala vo vyjadrení na mysli, však na akciu nepriviedla. Prítomní páni teda mali voľné pole pôsobnosti. A podaktorí to aj využili. Napríklad mladý blondiak, ktorý sa veľmi okato votrel do Zdeninej blízkosti. Sympaťák pôsobil podstatne mladšie než herečkin partner Kostka. „Vyzerali, že sú si blízki. Skoro ako pár. Ale Studenková tam celkovo nemala o nápadníkov núdzu,“ povedal topkám zdroj z Prahy. Zdá sa teda, že plavovláska je poriadnym magnetom na mužov. A vek na tom nič nemení!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu