Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Podzámskej najťažšie chvíle života: Takmer s dcérou zomreli!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (4)
Elena Podzámska

BRATISLAVA - V ohrození života! Herečka Elena Podzámska (38) pre topky.sk prezradila, že pred pár rokmi prežila poriadnu drámu! O život nešlo iba jej, ale aj dcére Radke (5).

Elena Podzámska v rozhovore pre TOPKY TV poodhalila jednu z najcitlivejších tém svojho života. Pri otváraní "Pandorinej skrinky" sa herečke dodnes trasie hlas a ani po rokoch sa jej o náročných okamihoch nerozpráva ľahko. Dráma, ktorú prežila, sa týka pôrodu jej dcérky Radky. Elena a aj bábätko vtedy takmer prišli o život.

„Mala som komplikovaný pôrod. Obe sme boli v ohrození v života. V dosť veľkom. Našťastie to dopadlo všetko dobre a mám živú a zdravú dcérku,“ povedala Podzámska o dramatických okamihoch, ktoré sa odohrali v roku 2004.

Problémom bolo, že malej prestalo tesne pred narodením biť srdiečko. Lekári chceli dievčatko pôvodne priviesť na svet cisárskym rezom, no toto rozhodnutie neskôr zmenili, pričom malo všetko prebehnúť prirodzenou cestou. Keď však zistili, že je Radka v kritickom stave, predsa len sa rozhodli použiť skalpel. Nakoniec našťastie všetko dobre dopadlo.

Herečkine nepríjemnosti sa však samotným pôrodom neskončili. Aby toho všetkého nebolo málo, Elena musela riešiť aj komplikácie týkajúce sa Radkinho priezviska. Podzámska sa totiž v tom čase rozvádzala po troch rokoch manželstva s Američanom Shawnom Thomasom Loescherom. A hoci on nebol biologickým otcom dieťaťa, podľa zákona musel dať súhlas na výber mena pre dievčatko. 

Elena však ustála aj túto nezávideniahodnú situáciu. V súčasnosti tvorí viac ako dva roky pár s priateľom Máriom Ondrišom, ktorý sa živí ako kameraman. Zoznámili sa počas nakrúcania Ordinácie v ružovej záhrade. Snáď už táto dvojica podobné dramatické chvíle nezažije. 

 

Sledujte TOPKY TV: Podzámska o svojich ťažkých životných chvíľach! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu