Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozvášnená Barkolová: Zadkom a prsiami zvádzala opravára!

Erika Barkolová si vyskúšala Zobraziť galériu (10)
Erika Barkolová si vyskúšala

BRATISLAVA – Takto balí mužov! Moderátorka Erika Barkolová (32) dostala pred pár dňami chuť na úplne cudzieho chlapa! Využila svoje ženské zbrane a namiesto toho, aby flirtovala s priateľom Radom, hádzala očkom po opravárovi televízií.

Erika Barkolová si vyskúšala rolu herečky. Moderátorka sa nechala nahovoriť na nakrúcanie novej recesistickej relácie, ktorú pripravuje dvojica Sáva Popovič a Marcel Nemec pre televíziu JOJ. V pilotnej časti mala blondínka predstierať, že vábi opravára televízorov. Toho stvárnil profesionálny herec Sveťo Malachovský.

V súvislosti s Erikinou novou skúsenosťou topky.sk zaujímalo, ako sa na pľaci cítila. „Hralo sa mi veľmi príjemne. Sama som bola prekvapená, ako mi to išlo. Bolo to také bez scenára. Sáva Popovič mi predviedol, čo odo mňa očakáva a ako mám zvádzať. Veľa sme sa pri nakrúcaní nasmiali,“ prezradila Barkolová.

Práca pred kamerami sa moderátorke zapáčila natoľko, že by sa chcela stať herečkou. „Áno, mám také ambície. Vždy som si túžila zahrať nejakú hysterickú a ukričanú ženskú, ale doposiaľ som nemala tú možnosť. Nik ma neoslovil,“ priznala Erika. 

Ako sme sa od Barkolovej ďalej dozvedeli, s postavou zvodnej Jane, ktorú stvárnila, toho vraj príliš veľa spoločného nemá. Mužov vraj takýmto spôsobom nezvádza. A už vôbec nie so skrutkovačom v ústach tak, ako to urobila v scénke.

Nechajme sa teda prekvapiť, či Erike pomôže táto paródia preraziť v hereckom svete. Možno dostane menšiu rolu v jednom z jojkárskych seriálov. Alebo ju osloví divadlo tak, ako Mariannu Ďurianovú. Tvár markizáckeho spravodajstva totiž vystupuje v predstavení pre deti - v Popoluške. 

Ukážky z pripravovanej recesistickej relácie, v ktorej si zahrala Barkolová si môžete pozrieť tu!



Foto a Video: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu