Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Barkolovú oblial studený pot: Šokovali ju výsledky zdravotných testov!

Erika Barkolová absolvovala komplexné zdravotné vyšetrenie Zobraziť galériu (8)
Erika Barkolová absolvovala komplexné zdravotné vyšetrenie

MALACKY – Nepríjemne zaskočená! Moderátorka Erika Barkolová (32) včera absolvovala pri príležitosti svetového dňa zdravia komplexné vyšetrenie v nemocnici v Malackách. Výsledky testov ju nepotešili!

A teraz pichne včelička! Povedala si zrejme moderátorka, keď jej zdravotná sestra brala vzorky krvi. Ako vidno aj vo videu pod článkom, Erika celú situáciu zvládala s úsmevom na tvári. Ten jej však pri pohľade na zdravotné výsledky zamrzol. „Asi v takých troch hodnotách neboli ideálne,“ priznala smutne blondínka.

Keď sme sa jej spýtali, prečo zostala ako obarená, odmietla sa vyjadriť. „Viac to nebudem komentovať,“ povedala, pričom dodala, že v najbližšej dobe plánuje dať svoj zdravotný stav do poriadku. Snáď to nebude nič príliš vážne.

Moderátorke okrem rozboru krvi tiež zmerali Body Mass Index (pozn. index telesnej hmotnosti) a krvný tlak. Tieto hodnoty boli našťastie v porovnaní s krvným obrazom oveľa lepšie. Zdá sa, že Erika išla na prehliadku práve včas. „Povedala som si, že ako dobre som urobila," dodala blondínka na záver.

Sledujte TOPKY TV: Takto prebiehalo Erikino vyšetrenie. Rozhovor s Erikou Barkolovou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu