Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Braňo mal zahrať neveru!

Braňa Mojseja vraj Jeffo Minařík navádzal na neveru. Zobraziť galériu (2)
Braňa Mojseja vraj Jeffo Minařík navádzal na neveru.

BRATISLAVA/KOŠICE - Z "nevinného" pozvania na kávu mala byť nevera. A skvelá reklama! Takýto marketingový ťah na reality show Mojsejovci vraj bohatým manželom ponúkol šéf producentskej firmy Jam Film 1999 Jeffo Minařík, ktorý donedávna reality show vyrábal.

Braňo mal randiť s moderátorkou STV Erikou Judíniovou. Čo na tieto obvinenia hovorí Jeffo? "Braňo chce šou predčasne ukončiť a dva milióny si nechať!"

"Bolo to v decembri, prebiehali vtedy kastingy. Jeffo Minařík za nami prišiel a oboznámil nás so svojím plánom," prezradila Nora Mojsejová. "Povedal nám, že by sme mohli vyrobiť nejaký škandál a spôsob nám hneď aj navrhol. Manžel si mal ísť s Erikou niekam posedieť. Mali ich tam nafotiť a všetko posunúť médiám ako veľkú aféru," odhaľuje košická podnikateľka údajné Minaříkove "recepty na popularitu", ktoré oni ihneď zmietli zo stola. "S Erikou sa veľmi dobre poznáme. Je to blbosť a navyše by to bol aj podraz voči nej," vysvetlila Nora.

Moderátorku STV Eriku Judíniovú tento zámer tvorcov relácie rozosmial. "Som prekvapená. S Mojsejovcami mám korektný vzťah a ten ich by takáto nafingovaná aférka určite neohrozila," vyhlásila Judíniová.

Jeffo MinaÝík tieto obvinenia poprel a ich prepieranie v médiách si vysvetľuje po svojom: "Myslím si, že Braňo už nevie, ako by mal túto šou ukončiť. Všetci vieme, že s Norou majú dať víťazovi súťaže dva milióny a podľa mňa sa tomu chcú vyhnúť. Prekvapuje ma však spôsob, akým sa to snažia docieliť," vyjadril sa Minařík.

Slovný pingpong medzi kontroverznými manželmi a odídencami zo štábu nemá konca-kraja. Na rozhodnutie súdu, ktoré môže celý cirkus nadobro ukončiť, sa však už určite - okrem jeho hlavných hrdinov - tešia aj popletení diváci tohto programu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu