Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Versače: Ako ma nahovárali na svinstvá

František Versače Kabrheľ Zobraziť galériu (3)
František Versače Kabrheľ

BRATISLAVA - Versače prehovoril o špine na Pereši! Extravagantný Nitran František Versače Kabrheľ (29), ktorý odišiel zo škandalóznej reality show Mojsejovci, obvinil štáb z navádzania finalistov na rôzne nechutnosti.

Za hlavného vinníka označil moderátora Vila Rozborila (37). Vraj chcel, aby sa situácia vyhrotila až tak, aby psychicky zrútenú Mejkpísovú odviezla sanitka.

Prečo si sa rozhodol odísť z hry?

- Už mi to liezlo na nervy, lebo sa tam diali rôzne nekalé veci. Sám moderátor Vilo Rozboril ma dokonca navádzal na všelijaké špinavosti namierené proti manželom Mojsejovcom.

O čo konkrétne išlo?

- Bolo toho viac. Začalo sa to už na kastingu, keď som mal predstúpiť pred Mojsejovcov. Mal som im povedať, že som gay, a že sa chcem nechať preoperovať na ženu. Vravel, že len tak tie dva milióny dostanem. Vraj o tom aj tak rozhoduje on a oni sú len také figúrky.

Údajne chcel, aby si zničil aj nejaký majetok?

- Áno, keď som bol Žolíkom, mal som Nore porozbíjať voňavky a roztrhnúť kožuch, aby ju, slušne povedané, trafil šľak. Ja som to odmietol, a zrejme aj preto som okamžite klesol na posledné miesto. Potom mi aj riadne vynadal.

Ako?

- Po tom, ako som vyhodil Mejkpísovú, mi povedal, že som to nemal robiť a teraz pôjdem do pi.. Mala tam zostať, aby sa psychicky zrútila a odviezla ju sanitka. Vyzeralo by to, že za to môžu Norika s Braňom.

Prečo to chcel urobiť?

- Povedal mi otvorene, že to mieril proti nim. Všetku špinu chcel preniesť cez súťažiacich na nich a z nás chcel urobiť hovädá a bláznov.

Vedel si o manipulovaní s výsledkami?

- Niekoľko dní pred vypuknutím škandálu bola za mnou dramaturgička Kronerová, a tá mi povedala, že môžem byť Žolíkom, no musím pre to niečo urobiť. Podobné narážky som počúval aj zo strany režiséra, kameramana a aj producenta. Prišiel za mnou aj režisér Rado Štefanov, poklepkal ma stočeným časopisom po pleci a povedal, aby som ho nesr.l, že treba robiť škandály. Vtedy som začal niečo tušiť. Mám dosť rokov na to, aby som videl, čo sa deje.

Ako si zareagoval, keď ti dala dramaturgička ponuku na Žolíka?

- Povedal som jej, že nie som výťah, ktorý si niekto zavolá na prvé poschodie a potom ho pošle na desiate. Nechcel som robiť nikomu šaša, a povedal som im všetkým, aby si škandály robili sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu