Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Súťažiaci v reality šou Mojsejovci nechcú len dva milióny

Hrá sa o dva milióny korún. Nie všetkým v Mojsejovcoch však ide iba o peniaze. Niektorí sa chcú cez televíziu dostať k lukratívnejším džobom.

Model: Zviditeľnil som sa

Pavol Petrik alias Model týždeň po vyhadzove zo zlatej klietky dostal prvú pracovnú ponuku. „Ešte to len riešim a nechcem nič zakríknuť,“ hovorí tajnostkársky. Ide však o jeho spievanie. A to bol vraj Modelov zámer: zviditeľniť sa. „Môžem povedať, že sa mi účinkovanie v Mojsejovcoch oplatilo,“ vraví triezvo. „Pomohol som si najmä spievaním v live vysielaní.“ Dokonca priznáva, že vypadol zo súťaže v dobrom čase. „Možno keby som zostal dlhšie, vybuchol by som alebo zle reagoval. Dobre je tak, ako sa stalo.“ Teraz chce už kopať sám za seba, prezentovať sa ako Pavol Petrik, spevák a model.

Versače: Všade dvere otvorené

O dva milióny určite nejde ani Versačemu. On sa tým ani netají. „Chcel som sa zoznámiť s Mojsejovcami,“ ozrejmuje jeden zo svojich cieľov. Nuž a to sa mu už i splnilo, dokonca si ako žolík luxusný dom aj užil. Na otázku, čo si sľubuje od tejto reality šou, podnikateľ z Nitry odpovedá: „Stanem sa známym, budem mať všade otvorené dvere. Teda, takmer všade. Myslím si, že mi to pomôže.“ Versače, čiže František Kabrheľ, i napriek tomu, že časť Slovenska ho onálepkovala ako gaya, rezolútne tvrdí: „Nie, nie som gay.“

Nemec: Chcem preraziť v televízii

Ani ďalší súťažiaci s nelichotivou nálepkou sa nesťahoval na košický Pereš iba kvôli dvom miliónom. Robertino Andrea Stefanelli, po mame Nemec, po otcovi Talian, si od reality šou sľubuje niečo iné. Hoci, ako priznáva, spor so spolusúťažiacou Tiroláčkou mu zrejme veľmi nepomôže.

„Mal som projekt reality šou,“ prezrádza svoje dôvody účasti v televízii Nemec. „Nezobrali mi ju, ale mám otvorené dvere do celej Európy.“ Uvedomuje si, že televízna obrazovka môže byť čarovná a on sa za krátky čas nasťahoval do tisícok domácností. O to viac ho teda mrzí, že sa časť Slovákov na neho díva ako na sexturistu. „To nie je veľmi dobré,“ dodáva smutne.

Papula: Odrazový mostík pre biznis

Aj Mária Hrbasa, čiže Papulu, by dva milióny potešili. Čo s nimi urobí? „Na to odpoviem, až keď vyhrám. Na začiatku bola šanca jedna ku šestnásťtisíc, teraz je jedna k piatim,“ odpovedá.

Účinkovanie v Mojsejovcoch berie ako odrazový mostík pre ďalší biznis. „Uvidíme. Možno neprídu žiadne ponuky a možno, naopak, dostanem veľmi dobré,“ predsa len dúfa Papula.

„Každý z nás je tak trochu exhibicionista. Inak by sme sa predsa neprihlásili do takejto súťaže,“ hovorí Papula. Priznáva, že na Pereši sa predsa len čosi naučil: „Je to veľmi veľká škola. Tak z hľadiska súkromného, ako aj obchodného som sa naučil počúvať. Čo býva niekedy veľmi ťažké. Uvedomil som si, že mlčať je niekedy zlato.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu