Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Mojsejovcoch opäť nové pravidlá!

Mojsejovci
Mojsejovci

BRATISLAVA - S novými pravidlami sa roztrhlo vrece! Po škandále s manipulovaním diváckych hlasov v markizáckej reality show Mojsejovci sa v nedeľu zmenili reguly hry a o necelých 24 hodín je tu ďalší obrat. Podľa akých nepísaných zákonov sa bude kontroverzná televízna relácia riadiť teraz?

Hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová tvrdí, že tieto pravidlá sú nemenné a budú platiť až do konca celej reality show: "TV Markíza definitívne upravila pravidlá vylučovania finalistov z hry. Bude prebiehať stále v stredajšom priamom prenose. V najbližších dvoch kolách vypadnú vždy dvaja hráči. Jeden, ktorý získa najmenej diváckych hlasov a druhý, ktorého určia manželia Mojsejovci. Poslední piati súťažiaci sa nasťahujú do vily a od tej chvíle ich budú po jednom vyraďovať Braňo s Norou." Po starom zostáva pravidlo, že Žolík, ktorého si zvolí národ, má v danom týždni imunitu a nemôže byť vyhodený.

Po minulotýždňovom zistení manipulácie s výsledkami diváckych esemesiek sa TV Markíza rozhodla kontrolovať proces zratúvania hlasov. Oddnes preto budú na každom živom prenose Mojsejovci Live prítomní aj dvaja notári. "Jeden bude overovať odchádzajúci počet SMS od spracovateľa SMS hlasovania vo firme Teltex, druhý overí výslednú tabuľku s poradím finalistov pri grafickom počítači v štúdiu na Kolibe," objasňuje zmysel dvojstupňovej kontroly Semjanová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu