Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kim Kardashian natrieskaná v mini: Nemohla sa zohnúť!

Kim Kardashian nečakane zradili šaty Zobraziť galériu (13)
Kim Kardashian nečakane zradili šaty

LOS ANGELES – Ukazovať nohy sa vždy nevypláca! O tom sa na vlastnej koži presvedčila televízna hviezda Kim Kardashian (29), ktorá si uprostred týždňa vyrobila poriadny trapas. Priamo pred objektívmi paparazzov jej vypadla kabelka, no zdvihnúť si ju nemohla. Čo by jej tak asi „vybehlo“?!

Úplne bezmocná! Tak sa musela Kim aspoň na okamih cítiť v stredu večer, kedy svojou prítomnosťou poctila ďalšiu spoločenskú udalosť. Tá sa totiž hneď v úvode nezaobišla bez úsmevného faux-pas. Hollywoodskej kráske narobil nemalé problémy minimalistický model šiat, v ktorých vyzerala síce sexi, no len pokým stála vystretá s nohami pevne na zemi. Až pridobre si bola vedomá, že iným pohybom ako chôdzou by sa postarala o poriadne pikantné zábery!

Svoju trápnu chvíľku Kim odštartovala tým, že sa jej vyšmykla listová kabelka. Kvôli hlbokému výstrihu a ultrakrátkej dĺžke šiat sa však po ňu nemohla zohnúť. Ktovie, či sa viac bála, že si neustráži bujný dekolt alebo že pustí fotografov medzi nohy. Zbytočne ale neriskovala a radšej zúfalo zavolala o pomoc. Veď džentlmeni hádam ešte nevymreli!

Našťastie pre tmavovlasú sexicu, duchaprítomnosť nestratil jeden zo zamestnancov pri dverách. Ten okamžite priskočil a kabelku čerstvo rozídenej dáme ochotne podal do rúk. Verte, že Kim na tvári neskrývala obrovskú úľavu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu