Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Strhaná Mórová po kolapse: Toto ma položilo!

Diana Mórová Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová

BRATISLAVA – Pracovný a tréningový kolotoč už telo Diany Mórovej (40) nedokázalo dlhšie zvládať! Výsledkom je, že herečka krátko pred pondelkovým priamym prenosom Showdance skolabovala. V rozhovore pre TOPKY TV vyčerpaná tanečníčka prezradila, čo presne sa jej stalo.

V pondelok poobede to vyzeralo tak, že sa herečka Diana Mórová nebude vládať večer postaviť pred televízne kamery. Ako sme vás totiž na topkách informovali, po generálke odpadla. Jednoducho si toho naložila na plecia viac, než dokázala uniesť. 

Zasahovať museli dokonca aj lekári, ktorí herečke pichli kalciovú injekciu. „Áno, dali mi infúziu, lebo by som mohla odpadnúť. Povedala som si, že radšej vezmem lieky, aby sa náhodou niečo nestalo,“ prezradila nám Diana, ktorá sa napriek tomu rozhodla ísť na parket.

Herečka sa počas tanečného vystúpenia zachovala ako ozajstná profesionálka. Pozbierala všetky sily a pred divákmi podala skvelý výkon. Treba však podotknúť, že hoci sa snažila neustále usmievať, bolo na nej badať, že miestami lapá po dychu. Keď ju chcela po odtancovaní vyspovedať porota, nevládala zo seba vydať hlások. Situáciu museli zachraňovať Matej "Sajfa" Cifra a Zuzana Fialová, ktorí rozprávali namiesto nej.

V súvislosti s Dianiným nalomeným zdravím topky.sk zisťovali, čo za tým stojí. „V nedeľu som mala silnú migrénu. Do toho som ešte hrala v divadle, kde som si počas predstavenia veľmi ublížila. Dokonca sa mi zrejme posunuli aj stavce. Dnes (v pondelok, pozn. red.) som nevládala tancovať. Veď aj teraz ledva rozprávam,“ vymenovala Mórová dôvody svojho trápenia.

Ako však ďalej dodala, pred pondelkovým vystúpením v Showdance sa nechcela na nič sťažovať a fňukať. „Nechcela som, aby sa to niekto dozvedel. Nerada o takýchto veciach rozprávam a hrám na city. Mohlo by to ovplyvniť ľudí pri hlasovaní. Keby to bolo naozaj veľmi, veľmi vážne, tak určite nevystúpim,“povedala expartnerka Juraja Mokrého, ktorá sa tešila z toho, že sa vôbec pri tancovaní udržala na nohách. „Som rada, že som nespadla,“ povedala Mórová.  „Som herečka a toto je ako vystúpenie. Máte šou a musíte ju predať,“ postavila sa profesionálne k svojmu účinkovaniu v Showdance. 

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Mórová o tom, prečo odpadla!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu