Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Fox z Nezvestných o afére so striptérkou: Manželku nepodvádzam!

Matthew Fox Zobraziť galériu (3)
Matthew Fox

LOS ANGELES - Hviezda amerického seriálu Nezvestní (2004 - 2010) Matthew Fox poprel tvrdenia, že podvádzal svoju ženu Margheritu so striptérkou.

"Tá historka nie je pravdivá, nebudem sa k nej viac vyjadrovať," uviedol Fox v rozhovore pre magazín Playboy. "Margherita a ja sme najlepší priatelia a najlepší milenci," povedal herec. "Ona je láskou môjho života," dodal. "Dokázali sme byť veľmi samostatní a zároveň udržať silu v našom vzťahu," doplnil. Podľa jeho slov ich 23-ročný vzťah vydržal skúšku času.

Keď sa nakrúcanie seriálu Nezvestní úplne skončí, Fox sa spolu s rodinou - manželkou, dcérou Kyle a synom Byronom, plánuje odsťahovať na menej tropické miesto ako je Havaj. "Chýbajú mi štyri ročné obdobia," uviedol Fox, ktorý by chcel odísť do Oregonu. "Moji dvaja bratia patria k mojim najbližším priateľom na svete. Chcem s nimi a mojou matkou tráviť čas, kým môžem. Chcem, aby naše deti boli blízko svojich bratrancov a sesterníc," dodal. Prechod na pevninu však samozrejme nebude jednoduchý. "Pre deti bude zložité opustiť priateľov na Havaji," povedal. "Milujú to tu, no so všetkou úctou ku všetkým dobrým ľuďom na Havaji, ktorí boli k nám takí dobrí, nemôžem sa dočkať kedy odídem," uzavrel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu