Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jožo Ráš: Cítim, že sa vrátim na Pereš!

Vyhodený Schmidt cíti, že sa vráti na Pereš. Zobraziť galériu (3)
Vyhodený Schmidt cíti, že sa vráti na Pereš.

BRATISLAVA - Šiesty zmysel ho zrejme nesklame! Informácia o manipulácii výsledkov diváckeho SMS hlasovania v reality show Mojsejovci vyhodeného finalistu Milana Schmidta (46) zaskočila. Hoci už bol so svojím odchodom z košickej vily zmierený, čosi v jeho vnútri mu hovorilo, že ešte nie je čas opustiť hru... "Cítim, že sa na Pereš vrátim!" vyhlásil včera miláčik publika Ráš.

Škandál s falšovaním hlasov Ráš nepriamo predpovedal už pred jeho samotným odhalením. Teraz, keď Markíza potvrdila falšovanie diváckych hlasov, závisí od rozhodnutia vedenia televízie, ako bude tento škandalózny prípad riešiť. Je dosť pravdepodobné, že sympaťák Ráš čoskoro opäť zamieri do vily košických milionárov.

"Som pripravený okamžite nastúpiť späť do hry. Ešte som si ani kufre nevybalil," potešil sa Bratislavčan. So svojimi dcérami a trojmesačnou vnučkou sa ani poriadne nezvítal, a už môže reálne pomýšľať na návrat na bojisko, kde sa zvádza krutá bitka o 2 milióny z rodinnej pokladnice manželov Mojsejovcov. ,,Už sa na to veľmi teším," povedal spokojný Ráš. Sen o výhre miliónov, ktorý mu v stredu v priamom prenose prekazil Žolík - Zuzana Péliová-Horolezkyňa (18) - tak opäť dostáva reálne kontúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu