Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Z večera do rána sexsymbol aj horenos: Sladký upír kašle na rodinu!

Robert Pattinson Zobraziť galériu (11)
Robert Pattinson

LOS ANGELES – Obrátil sa im chrbtom! Hoci britský herec Robert Pattinson (23) patrí medzi rýchlo kvasené hviezdičky strieborného plátna, po nečakanom úspechu mu vraj nenarástlo iba konto, ale aj ego. Doma ho poznajú už iba ako nafúkanca, čo si na najbližších ani nespomenie!

O tom, že Robertovi začína sláva poriadne prerastať cez hlavu, sa posťažovala jeho teta, Diana Nutley, britskému magazínu Star. Na jeho stránkach totiž tvrdí, že mladý Casanova so svojimi milovanými prerušil všetky styky – nedorazil na rodinné stretnutie pri príležitosti Vianoc a dokonca ignoruje aj sviatky narodenín. A to všetko kvôli hystérii okolo ságy Twilight!

„Vyzerá to, ako by nás vytlačil zo svojho života,“ rozhorčuje sa vo svojej výpovedi Diana. „Je komické, ako sláva ovplyvňuje ľudí. Ani za milión rokov by ma nenapadlo, že sa toto stane!“ dodáva s neskrývaným sklamaním.

V skutočnosti však Robert môže byť len príliš vyťažený prácou. Ešte minulý mesiac sa totiž zdalo, že Diana vie o jeho milostnom živote úplne všetko a vzťah s kolegyňou Kristen Stewart mu s radosťou odobrila. Nazvala ju Robovou pravou láskou a pripustila, že odhalenie ich vzájomných citov bolo len otázkou času. Vyzerá to teda tak, že ľudia sa menia nielen pod vplyvom úspechu. Diana im totiž vtedy priala všetko šťastie sveta, no dnes svojmu synovcovi nemôže prísť ani na meno!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu