Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krásavec z Twilightu: Vyzerám ako transvestita!

Robert Pattinson Zobraziť galériu (7)
Robert Pattinson

LONDÝN – Nemá o sebe priveľkú mienku! Lámač ženských sŕdc Robert Pattinson (23) je k sebe poriadne kritický. Zatiaľ čo milióny dievčat sa z neho v úlohe upíra idú zblázniť, on sám sa vidí úplne inak. Pripadá si ako transvestita!

Mejkap urobil svoje! Máloktorý muž má rád, keď mu na tvár nanášajú tony líčidiel. Výnimkou nie je ani anglický krásavec Robert Pattinson, ktorý si už v maskérni pri pohľade na seba hovoril všeličo. "Dostanete sa do bodu, keď si pomyslíte 'OK, teraz vyzerám ako transvestita'," prezradil príťažlivý herec. Zároveň priznal, že nechápe, prečo je medzi dievčatami taký populárny.

Mladý Londýnčan ostáva aj napriek svojmu obrovskému úspechu skromný. Hoci ho minulý august zvolili za najsexi muža planéty, pred sexsymbolmi ako Brad Pitt či Johnny Depp, tvrdí: „Necítim sa sexi... Ľudia to o mne hovoria, ale ja som nikdy takto nerozmýšľal.“ Problémy s nájdením partnerky však určite nemá, práve naopak. Objavil ju priamo „na pľaci“ – jeho milovanou sa stala kolegyňa s upírskej ságy, Kristen Stewart. Svoj vzťah sa síce dlho snažili utajiť, ale dnes sú ich city viac ako zjavné – aj keď o nich na verejnosti často nehovoria.

Robert má za sebou už nejednu sexuálnu scénu – a to nielen s dievčaťom. Pri práci na filme Little Ashes si „užil“ aj erotický výstup s iným mužom. „Bolo to rovnako divné ako s dievčaťom,“ skonštatoval.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu