Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi upír zo Súmraku: Orgie so 40 nahými kráskami!

Robert Pattinson Zobraziť galériu (7)
Robert Pattinson

LOS ANGELES – Bude mať čo vysvetľovať! Britský fešák Robert Pattinson (23), ktorého preslávila upírska sága Twilight, si už čoskoro poriadne vyhodí z kopýtka. Ktovie však, čo mu na jeho záťah povie teraz už oficiálna partnerka Kristen Stewart (19). Herca totiž čaká dráždivá spoločnosť obnažených dám!

Práca, ktorú by nejeden muž na jeho mieste ochotne robil aj zadarmo! Mladému hercovi sa po úspechu v koži upíra ušla ďalšia sľubná filmová úloha. V súčasnosti totiž po boku skúsenej sexice Umy Thurman natáča v blízkosti Londýna francúzsku snímku Bel Ami, ktorá je založená na klasickej novele z pera Guya de Maupassanta. Robert si v tejto historickej dráme zahrá Georgea Duroya – novinára, ktorý sa na vrchol kariéry nedostal len vlastným úsilím a talentom. Do vyšších kruhov sa totiž prepracoval cez postele množstva bohatých mileniek!

Súčasťou natáčania je i náročná scéna, ktorá je údajne tou najdráždivejšou v hercovom doterajšom živote. Nakrúcať sa bude niekoľko dní vo viktoriánskom dome v regióne Kent, ktorý producenti prerobia tak, aby pripomínal francúzsku jedáleň z 19. storočia... S veľkým lustrom plným sviečok! Ako prezradil zdroj zo zákulisia príprav, Robert sa má naozaj na čo tešiť: „Vo filme Twilight je všetka vášeň spútaná. Ale tieto scény nič neponechajú fantázii. Bude to vkusné s množstvom sviečok a čipky, ale bude to tá najsexi vec, akú kedy (Pattinson) videl. Jeho fanúšičky budú ešte viac vzrušené.“ Dúfajme, že rovnako pozitívne nabudená bude aj jeho milenka Kristen. Tá má totiž zatiaľ len dôvod na poriadny žiarlivostný výstup!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu