Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sladký upír s hlavou v ženskom rozkroku: Na toto som alergický!

Robert Pattinson medzi polonahými kráskami Zobraziť galériu (6)
Robert Pattinson medzi polonahými kráskami

LOS ANGELES – Na čo sa to hrá?! Americký fešák Robert Pattinson (23), ktorého diváci poznajú ako sexi upíra zo ságy Twilight, poriadne sklamal svoj dlhý zástup obdivovateliek. Hoci bežne pózuje s polonahými kráskami, ich intímne partie údajne doslova nenávidí!

Hollywoodsky herec sa so svojimi pocitmi ohľadne ženských genitálií vyznal v marcovom vydaní magazínu Details. Jeho súčasťou je totiž aj poriadne šťavnatá fotogaléria, v ktorej mal Robert možnosť spoznať anatómiu opačného pohlavia zblízka a naozaj detailne. Čitatelia okrem jeho portrétov nájdu v časopise aj zábery so sporo odetými i úplne nahými modelkami. Nechať sa zvečniť štíhlou slečnou iba v pančuchách či rozvalený v kúpeľni sledovať blondínku v Evinom rúchu? Tak s týmto má mladý Casanova vraj veľký problém!

Za homosexuála ho nikto nepovažuje, už dlhší čas žije vo vzťahu s filmovou kolegyňou Kristen Stewart, no aj napriek tomu sa v prítomnosti vyzlečených dám cíti veľmi nesvoj. „Ja naozaj nenávidím vagíny. Som alergický na vagínu. Bolo to 12-hodinové fotenie, takže si viete predstaviť, že tie ženy zostávajú nahé päť alebo šesť hodín. Ale ja som nebol správne pripravený. Nemal som poňatia, čo tým dievčatám povedať. Vďaka Bohu, že som mal opicu,“ prezradil v rozhovore, ktorý prebiehal ešte v závere roka 2008. Dnes by takéto slová z úst zrejme len tak nevypustil!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu