Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hviezdy Twilightu Pattinson a Stewart ukončili dohady: Áno, sme spolu!

Robert Pattinson a Kristen Stewart Zobraziť galériu (8)
Robert Pattinson a Kristen Stewart

LOS ANGELES - Robert Pattinson (23) a Kristen Stewart (19), hviezdy filmovej série Twilight (2008, 2009), sa do seba zamilovali nielen vo filme, ale aj v skutočnom živote. Denníku The Sun to priznal Pattinson.

"Je to extrémne ťažké, ale sme spolu, áno," povedal s tým, že na udeľovanie cien Britskej filmovej a televíznej akadémie BAFTA neprišli spolu kvôli fanúšikom a fanúšičkám. "Musíme robiť tieto veci, aby sme sa vyhli pozornosti," dodal.

Ani pre Roberta Pattinsona, ani pre Kristen Stewart neboli úlohy v spomínanej upírskej ságe debutom, no až tá im zaručila celosvetovú slávu. Popri rolách upíra a tínedžerky však rozvíjajú svoju kariéru ďalej. Pattinson hrá v romantickej dráme Nezabudni na mňa, ktorá by mala mať americkú premiéru 12. marca, a v súčasnosti nakrúca snímku s Umou Thurman s názvom Bel Ami. V dráme stvárňuje francúzskeho novinára žijúceho v 19. storočí v Paríži. Kristen Stewart si zahrala napríklad hudobníčku Joan Jett vo filme The Runaways, ktorá mala svetovú premiéru na festivale nezávislého filmu Sundance.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu