Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nešťastná Judínyová v ústave srdcových chorôb: Strach o zdravie!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Ruší pracovné aktivity! Moderátorka Erika Judínyová (37) má nalomené zdravie. Včera dokonca musela navštíviť Národný ústav srdcových a cievnych chorôb. Čo sa s blondínkou deje?

Podľa našich informácií bojuje Erika so zhoršeným zdravotným stavom už od minulého týždňa. Sužujú ju teploty a strata hlasu, ktorý je pri jej moderátorskom povolaní viac než dôležitý.

Ako sme sa dozvedeli, plavovláska dokonca musela vyhľadať pomoc odborníkov. Tí jej zatiaľ v bratislavskom ústave srdcových a cievnych chorôb pichli tzv. „kalciovku.“ Práve injekcia by jej pri problémoch s hlasivkami mala pomôcť. Ak nezaberie, moderátorka zrejme prejde k razantnejšej liečbe. Keď sme ju však k tejto téme oslovili, rozprávať sa jej príliš nechcelo.  „Áno, bola som na vyšetrení,“ zachripela podráždene Erika a k svojmu zdraviu sa odmietla viac vyjadrovať.

Vyzerá to, že je zo svojho zhoršeného stavu vystresovaná. Dnes sa totiž musí zúčastniť priameho prenosu súťaže Miss Slovensko 2010 a ešte k tomu nahovoriť komentáre do sobotňajšej Smotánky. A to zvládne pri jej súčasnom stave iba s ťažkosťami.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu