Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Diskogule Judínyová a Ďurianová: Oslepili každého!

Marianna Ďurianová a Erika Judínyová trblietavé ako diskogule. Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová a Erika Judínyová trblietavé ako diskogule.

BRATISLAVA – Akoby ich jedna mater mala! Moderátorky Erika Judínyová (37) a Marianna Ďurianová (33) sú rady stredobodom pozornosti. Dokázali to aj nedávno výberom trblietavých outfitov, v ktorých ich nikto nemohol prehliadnuť.

Majú veľa spoločného. Markizácke blondínky sme mohli vidieť už v nedeľňajšej prvej časti Let’s Dance 4, ako pekne spolu sedia za jedným stolíkom v hľadisku. Obdivovanie tanečných výkonov však nie je to jediné, čo ich spája.

Aj ony samé sú totiž rady obdivované. Erika Judínyová sa už dávno premáva v spoločnosti v trblietavých outfitoch, za čo si už neraz vyslúžila pomenovanie „diskoguľa“. „Sledujem módne trendy a vidím, že sa to v zahraničí nosí. Cítim sa v tom dobre a hodí sa to aj k typu relácie, ktorú robím,“ povedala nám Erika.

A ako sa zdá, Marianna Ďurianová sa ňou nechala inšpirovať. Zatiaľ čo moderátorka Smotánky sa trblietala už na Plese v Opere, Marianna nasadila tieto „ťažké zbrane“ neskôr - na odovzdávaní cien OTO. Ktovie však, či rátala s tým, že Erika sa bude na tejto akcii lesknúť tiež. Pri stretnutí s týmito dámami určite každý na party ľutoval, že si nevzal aj slnečné okuliare. Alebo radšej zváračské?!

 

Posledné trblietavé outfity markizáckych "dvojičiek":

Diskogule Judínyová a Ďurianová:
Zobraziť galériu (6)

Erika na Plese v opere

Diskogule Judínyová a Ďurianová:
Zobraziť galériu (6)

Marianna na OTOvi

Diskogule Judínyová a Ďurianová:
Zobraziť galériu (6)

Erika na OTOvi



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu