Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Nemotorná Judínyová: Konečne to rozbalila!

Jozef Golonka vo víre tanca s Erikou Judínyovou. Zobraziť galériu (13)
Jozef Golonka vo víre tanca s Erikou Judínyovou.

BRATISLAVA – Vyhodila si z kopýtka! Včera sa konal v luxusnom bratislavskom hoteli prvý ročník Jozefovskej párty, na ktorej nechýbala ani moderátorka Smotánky Erika Judínyová. A napriek svojim doterajším zásadám si dokonca aj zakrepčila! Kto v nej takto rozprúdil krv?

Párty bola venovaná známym nositeľom mena Jozef a Erika Judínyová im venovala zaujímavý „darček“. Hoci vždy vyhlasovala, že tancovanie nie je jej hobby a že toto umenie vôbec neovláda, s oslávencom Jozefom Golonkom sa predsa len vrhla na parket. „Poznáme sa dlhé roky. A hoci nerada tancujem, nemohla som odmietnuť. Veď bol oslávenec,“ povedala po odchode z parketu prítomným hosťom plavovláska, ktorá na akcii predovšetkým pracovala na svojej relácii Smotánka.

„Niekto má také hobby, že zachraňuje delfínov, tak ja som sa rozhodol zachrániť Jozefa. Patrí totiž k tradičným slovenským menám, no v súčasnej dobe už nie je také populárne ako kedysi,“ priblížil príčinu usporiadania akcie Oklamčák. Ako ďalej prezradil, rád by z nej spravil tradíciu. Dokonca sa podieľal aj na tvorbe tzv. Jozefovskej hymny, ktorá včera večer niekoľkokrát odznela. 

Kto všetko sa akcie zúčastnil? Aké dostali oslávenci dary? Pozrite si našu GALÉRIU!

 

Sledujte TOPKY TV: Pozrite sa, ako to na žúre vyzeralo a vypočujte si popri tom Jozefovskú hymnu!



jozevovska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu