Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Judínyová ukázala nohy: V mini šortkách víta jar!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Oteplilo sa! To, že mínusové teploty sú nateraz minulosťou, si vedomila aj moderátorka Erika Judínyová. Na nedeľný prenos súťaže Let´s Dance si vyrazila v šortkách, ktoré jej odhaľovali nohy.

Niektorí hádžu Morenu do vody, Erika zhodila oblečenie! Na odvážne outfity tejto moderátorky si už väčšina z nás zvykla. V nedeľu to nebolo inak, oči prítomných pánov potešila vďaka svojim kratučkým šortkám! „Kúpila som si ich v New Yorku, nemohla som odolať,“ prezradila nám Erika.

Odhalené nohy ale neboli to je jediné, čím moderátorka provokovala. Ku krátkym rifľovým šortkám si obliekla tenký biely top. Ten zaujal nielen lesklým materiálom, ale aj tým, že Erika ako obvykle nechala podprsenku doma. 

No zdá sa, že tentokrát sa blondínka v sexi outfite cítila akosi neisto. Biely svetrík, ktorý mala so sebou, si totiž vyzliekala a znova obliekala pomerne často. Žeby jej predsa len bolo v tomto úspornom outfite zima? Veď aj na nohy si moderátorka predsa len ešte nastokla štýlové čižmy, ktoré pripomínali odchádzajúce chladné obdobie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu