Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krainová v Let’s Dance šokuje: Odstúpim!

Simona Krainová Zobraziť galériu (9)
Simona Krainová

BRATISLAVA – Tanec cez bolesť! Simona Krainová (37) musela v Let´s Dance zabojovať o postup hneď v druhom kole tanečnej šou, kedy sa vôbec prvýkrát vyraďovalo. Potom si natrhla šľachy v členku, ale neodstúpila, aby nebola označená za zbabelca! Rozhodnutie, že sekne s tancom, je však možno len otázkou času.

Prvé Rozhodnutie v markizáckej tanečnej šou sa pred dvomi týždňami nieslo v znamení súboja českých zástupcov – Mareka Vašuta a Simony Krainovej. Mnohí teda predpokladali, že túto nedeľu sa v ohrození ocitne znovu česká modelka. No aj na jej prekvapenie sa tak nestalo. „Ja som si myslela, že teraz vypadnem. Preto som po zranení ani neodstúpila, aby si ľudia nemysleli, že zo súťaže utekám kvôli tomu, že som bola minule v rozstrele,“ prezradila nám po prenose.

Teraz však Simona bude musieť vážne uvažovať, či je rozumné zaťažovať zranený členok, ktorý ju neposlúcha už od minulého týždňa. „Samozrejme, zdravie je na prvom mieste a pokiaľ doktor povie, že to nestojí za to, že sa to môže naozaj zhoršiť, tak odstúpim,“ tvrdí modelka, ktorá je ochotná s tanečnou šou seknúť.  

„Nie je problém odtancovať v nedeľu jeden tanec, veď aj športovci po injekcii odohrajú zápas. Problém je len s tréningami. Predtým sme cvičili päť hodín, teraz ma to už po hodine bolí tak, že nemôžem na tú nohu našľapovať,“ povedala nám trochu namrzene Simona. Uvidíme teda, dokedy jej členok toto tempo znesie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu