Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pikantné! Pocisková a Glosíková: Museli sme si požičiavať nohavičky!

Nela Pocisková a Natália Glosíková si v nedeľu požičiavali nohavičky. Zobraziť galériu (14)
Nela Pocisková a Natália Glosíková si v nedeľu požičiavali nohavičky.

BRATISLAVA – Pikoška z Let’s Dance! Tanečnica Natália Glosíková tesne pred nedeľným rozstrelom bežala za Nelou Pociskovou s vážnou prosbou. Herečka jej vyhovela, stiahla si nohavičky a podala ich sexi blondínke. Topky.sk vedia, prečo si dievčatá menili bielizeň!

Tak toto tu ešte nebolo! Roman Pomajbo a jeho tanečnica Natália Glosíková si museli v súboji zmerať sily so Štefan Skrúcaným a Mirkou Kosorínovou. Pred týmto vážnym krokom sa však Natália nemodlila, ale vyzliekala nohavičky Nele Pociskovej.

Čo sa skrýva za týmto zvláštnym manévrom? „Moje šaty majú také malilinké nohavičky, že cez môj zadok sú ako tangá. Keďže sme s Romanom mali v choreografii dosť zdvíhačiek, v tomto by som na parket naozaj nevyšla,“ prezradila nám Glosíková.

Celá situácia sa riešila dosť zaujímavo. „Bitkou“ o bielizeň. „Poprosila som pána Mikloška, aby mi zohnal nejaké ďalšie nohavičky, ale boli len jedny, tak som v nich tancovala ja, potom som ich vyzliekla a dala Nele,“ dozvedeli sme sa.

Blondínka však v nedeľu netancovala len raz. S Romanom Pomajbom totiž skončili na konci tabuľky a kvôli postupu museli krepčiť znovu. „Pred rozstrelom som tam tak stála a zrazu som si uvedomila, že som holá. Na poslednú chvíľu som bežala za Nelou, aby vyzliekla nohavičky, že ja na parket s holým zadkom nejdem,“ popisovala nám vydarenú záchrannú akciu Natália. A tak si páni budú musieť ešte počkať, či sexi blondínka niekedy v budúcnosti odhalí viac zo svojich pôvabov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu