Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skrúcaný po odchode z Let’s Dance: So šoubiznisom končím!

Štefan Skrúcaný sa rozlúčil s Let’s Dance, čoskoro sa chce stiahnuť aj zo šoubiznisu. Zobraziť galériu (11)
Štefan Skrúcaný sa rozlúčil s Let’s Dance, čoskoro sa chce stiahnuť aj zo šoubiznisu.

BRATISLAVA – Zbohom, lesk a bieda šoubiznisu! Štefan Skrúcaný (50) v tanečnej šou skúšal, čo s jeho popularitou urobili aféry okolo jeho rozvodu s herečkou Zuzanou Tlučkovou (47). Diváci mu dali vyhadzov ako druhému v poradí, a to ho utvrdilo v rozhodnutí opustiť kalné vody zábavného priemyslu.

Vyhadzov ho mrzí! Hoci Štefan Skrúcaný pri vypadnutí z Let’s Dance neprejavil žiadne prehane negatívne emócie, úplne jedno mu to nebolo. „Veril som, že nejaké tri kolá ešte ustojíme, ale táto šou naozaj nie je o tanci, je o sympatiách a ja to musím rešpektovať,“ prezradil nám svoj názor krátko po rozhodnutí.

My sme boli zvedaví, či nepovažuje za nespravodlivé, že predseda poroty Jozef Bednárik rozhodol o postupujúcom páre losovaním lístočkov. „To už bol vabank, bolo to o žrebovaní a to je otázka na porotu, či to bolo spravodlivé,“ povedal s miernymi rozpakmi. Najviac Skrúcaného mrzí, že sa nedostal do sambového kola. „Na to som sa tešil, lebo sme chceli oživiť Tequilu Jumbo a zavolať Mirka Nogu, aby si prišiel zaspievať,“ dozvedeli sme sa od herca jeho neuskutočnené zámery.

Aké sú teda plány Štefana Skrúcaného po odchode zo šou? „Chystám niekoľko televíznych programov a uvidím, či u náročnej dramaturgie uspejem. Ale najviac sa spolieham na projekty mimo šoubiznisu,“ prezradil. Zdá sa, že témy škandalózneho rozvodu so Zuzanou Tlučkovou a úniku videa, na ktorom je nahý, stále medzi ľuďmi rezonujú a Skrúcaný sa chce definitívne stiahnuť do úzadia. „Moje plány do budúcnosti sa týkajú skôr obchodu a bol by som celkom rád, keby ma o pár rokov už neživil šoubiznis. Ten je veľmi vratký, videli ste to aj dnes večer,“ povedal nám s krivým úsmevom v nedeľu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu