Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Náruživí Šmajda a Štumpfová: Najskôr vyzliekanie, teraz bozkávanie!

Miro Šmajda bozkávajúci Katarínu Śtumpfovú. Zobraziť galériu (3)
Miro Šmajda bozkávajúci Katarínu Śtumpfovú.

BRATISLAVA – Bude to láska? Spevák Miro Šmajda (21) a jeho tanečná partnerka Katarína Štumpfová (24) majú k sebe čoraz bližšie. Nedávno obaja pre topky.sk priznali, že sa vzájomne vyzliekajú, teraz dokonca superstarista prezradil, že sa aj bozkávali. Sú teda viac, ako kamaráti?

Strieborný Česko Slovenský superstarista Miroslav Šmajda od začiatku šou Let´s Dance 4 neskrýva náklonnosť k svojej tanečnej partnerke Kataríne Štumpfovej. To, že sú si vzájomne sympatickí, priznali takmer hneď po zoznámení. Nedávno pre TOPKY TV prezradili, že sa vzájomne vyzliekajú. „Katka mi stiahla nohavice. Odôvodnila to slovami, že to bolo náhodou,“ bonzol Miro na svoju blonďavú tanečnicu.

No a pred pár dňami nám Šmajda dokonca priznal, že sa toho medzi nimi deje aj viac. „Katka je veľmi pekná a priťahuje ma. Samozrejme, že sa bozkávame,“ vyhŕklo z neho, no  vzápätí s úsmevom dodal: „Na líčko.“ Preto sme zisťovali, či ich vzťah stále zostáva len kamarátsky, alebo sa posunul na inú úroveň. „Každá žena, ktorá ma priťahuje, by mohla byť mojou potenciálnou partnerkou. My sa priťahujme, ale zatiaľ je to o tanci, a tam to asi aj ostane,“ vyhováral sa mladý rocker, pričom nevylúčil, že by z toho mohlo byť niečo viac. Uvidíme, či predsa len čoskoro nevytvoria nový zaľúbený párik.

Sledujte TOPKY TV: Šmajda priznal, že sa bozkáva so Štumpfovou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu