Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Jennifer Aniston po 40-tke: Božsky krásna aj bez Botoxu!

Jennifer Aniston krásou vyráža dych Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston krásou vyráža dych

LOS ANGELES – S pribúdajúcimi rokmi vyzerá čoraz lepšie! Hoci Jennifer Aniston pred mesiacom oslávila už 41. narodeniny, štíhlymi krivkami a vypnutou pleťou stále pripomína mladicu. Botox k tomu vraj nepotrebuje... Ale ako je potom možné, že na titulkách magazínov vyráža dych?!

Krásna, sebavedomá a plná života! V takejto závideniahodnej forme sa hollywoodska diva predstavila v najnovšom vydaní časopisu Harper's Bazaar, určenému pre moderné britské dámy. Pýtate sa, ako to Jennifer dosiahla? Jednoducho! Päť rokov, ktoré uplynuli od bolestného rozvodu s Bradom Pittom zobrala ako poriadnu jarnú očistu. Vďaka nej má dnes vo svojom vnútornom svete jasnejšie ako kedykoľvek predtým a konečne je pripravená na leto. Metaforicky aj doslovne!

V priloženom rozhovore americká herečka tiež priznala, že už od detstva nadovšetko miluje britský humor. Žeby si ju práve ním získal fešák Gerard Butler, ktorý má škótsky pôvod? To vedia zrejme len oni sami. Isté však je, že dvojica sa počas nakrúcania spoločnej snímky Lov na exmanželku mimoriadne zblížila. Či herci tvoria naozaj pár, ale obaja pred médiami naďalej zatĺkajú.

Kvôli svojmu mladistvému vzhľadu sa Jen nevyhla ani otázke, či si k vyhladenej tvári dopomáha Botoxom. Jeho použitie síce rezolútne odmietla, no vo svojej odpovedi ho úplne nezavrhla. Jej vrásky sú totiž vraj každým dňom hlbšie. Ako však dodala, všetko sa točí okolo toho, ako človek žije: „Pozrite, stravujem sa skutočne dobre a veľa cvičím, ale keď sa mi zachce, takisto si doprajem. Nemučím sa hladom.“ Na kávu či pohár vína stále nedá dopustiť, no z vlastných skúsenosti odporúča jediné – nenapchávať sa každý deň nezdravými hlúposťami.


Chcete poznať triky na diétu od hollywoodskych hviezd? Kliknite TU!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu