Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sexi Jennifer Aniston: Podväzky a náruč vyvoleného!

Sexi Jennifer Aniston v náručí Gerarda Butlera Zobraziť galériu (9)
Sexi Jennifer Aniston v náručí Gerarda Butlera

LOS ANGELES – Nežne si ju k sebe pritíska! Škótsky fešák Gerard Butler (40) konečne celému svetu ukázal, ako blízko má k svojej filmovej kolegyni Jennifer Aniston (41). Síce s kamennou tvárou, no o to istejšie si ju drží v náručí na obálke magazínu. Čudovať sa mu nemožno – takúto sexicu v podväzkoch by chcel mať doma každý chlap!

Pristane im to! Hoci sa okolo vzťahu Jennifer a Gerarda od začiatku viedlo množstvo špekulácií, jedno je isté – spolu vyzerajú ako veľmi atraktívny párik. Svoje prvé intímnejšie zábery sa rozhodli zverejniť v aprílovom vydaní magazínu W. Za jeho trinásťstranovou obrázkovou prílohou stoja šikovné ruky fotografa Stevena Kleina, ktorý je spoločným priateľom hereckej dvojice. A ten v kalifornskej púšti vytvoril takú atmosféru, že medzi hlavnými aktérmi fotenia bolo poriadne horúco!

On ako mužská opora a ona ako stelesnenie romantiky a sexepílu. Jennifer v ľahkých šatách s padajúcim ramienkom podprsenky a samodržiacimi pančuchami už opäť poodhalila to, za čo ju milujú milióny mužov po celom svete – nech si dá na seba čokoľvek, vždy vyzerá hriešne dobre. Svoje vie o tom aj jej vlasový stylista Chris McMillan, ktorý jej hrivu na fotenie vraj ani neumýval: „Vytvorilo to peknú robustnú štruktúru. Nezáleží na tom, čo s Jenniferinými vlasmi robíte – či sú rovné, skučeravené, špinavé – vždy vyzerajú, ako by jej práve vyrástli na hlave.“

Vzájomnú náklonnosť medzi krásnou štyridsiatničkou a škótskym Casanovom prebudila ich spolupráca pred kamerami vo filme The Bounty Hunter. Ich láska je však v skutočnosti poriadne skúšaná. Popri vzácnych chvíľach na dovolenke v Mexiku či na udeľovaní Zlatých glóbusov musí Jennifer pretrpieť množiace sa chýry o Gerardovej slabosti pre krásne ženy. Novodobý hollywoodsky sexsymbol totiž nezaháľa a flirtuje, kade chodí. Príchuť jeho bozkov už vraj mala možnosť vyskúšať aj zhýralá Lindsay Lohan!

 

Viac o kráske Jennifer Aniston tu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu