Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polonahá Mórová: V Showdance prevalcovala všetkých!

Polonahá Diana Mórová predviedla aj dráždivú choreografiu. Zobraziť galériu (13)
Polonahá Diana Mórová predviedla aj dráždivú choreografiu.

BRATISLAVA – Ukázala svoje kvality! Diana Mórová (40) sa v prvej časti Showdance odhalila viac, ako by sme čakali. Jej polonahé telo však bodovalo aj perfektne zvládnutým tancom. Tromfla dokonca aj najmladšiu Kristínu Svarinskú (21).

Vybalila všetko hneď na začiatku! Diana Mórová sa včera stala zlatým klincom premiérovej časti jojkárskej tanečnej šou. Predviedla vykúkajúce nohavičky, aj obliny svojich predností. Sporo odetá herečka sa však nespoliehala len na svoj pôvab.

Diana, ktorá sa kedysi stala víťazkou Hviezd na ľade, má zrejme aj teraz našliapnuté až na samý vrchol. Jej choreografia na pieseň od Kylie Minoque dostala totiž všetkých do vytrženia. „Absolútne bezchybné, technicky dokonalé,“ ospevoval jej výkon porotca Tony Moisés. Samozrejme, Mórovej sexepíl tiež nezostal nepovšimnutý. „Ja byť chlapom, idem ťažko po tebe,“ povedala Diane z porotcovského kresla Gabriela Dzuríková.

Pritom ostatné tancujúce herečky si museli vypočuť, že so svojou erotickou príťažlivosťou pracujú veľmi skromne. Dokonca najmladšia súťažiaca Kristína Svarinská dostala od predsedu poroty Libora Vaculíka pomenovanie „žížala“, čiže dážďovka. Nechajme sa prekvapiť, či do budúceho kola neodkuká nejaké Dianine ťahy. Nabudúce sa už totiž začne naozaj súťažiť a herci budú bojovať o priazeň a esemesky divákov.

Sledujte TOPKY TV: Po skončení prenosu sa konala v PKO recepcia.



recepcia po showdance


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu