Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Lady Gaga prestrelila: Tohto jej klipu sa bojí aj MTV!

Lady Gaga v najnovšom videoklipe. Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga v najnovšom videoklipe.

LOS ANGELES – Tak toto prehnala! Lady Gaga (23) svoj imidž založila na provokatívnosti, ale teraz stúpila poriadne mimo. Najväčšia hudobná televízia na svete si povedala „dosť!“ a jej nový videoklip vysielať nebude! Úbohá Lady Gaga, bolo ti to treba?

Natočila videoklip zbytočne? Zdá sa, že Lady Gaga na svoj uletený imidž a provokatívne správanie predsa len doplatila. Vo svojom najnovšom singli Telephone síce spolupracuje s dlhodobo uznávanou Beyoncé, ale ani to jej nepomohlo. Na televíznych obrazovkách sa v súčasnom stave neobjaví!

Čo si všímať ako prvé? Nový videoklip Lady Gaga je doslova preplnený zábermi, ktoré mohli pobúriť cenzorov. Hneď v prvej scéne ukáže spevácka hviezdička v hlbokom výstrihu svoje prsia bez podprsenky. Dve dozorkyne ju vhodia do cely a jedna druhej povie: „Vravela som ti, že nemá vtáka.“

Videoklip nepoľavuje ani ďalej. Lady Gaga divákom predvedie napríklad lesbický bozk plný slín so svojou spoluväzenkyňou. Režisér Jonas Ĺkerlund do videoklipu vložil aj záber na bitku medzi dvoma ženami. Neskôr sa zas speváčka s tanečníčkami zvŕtala odetá len v čiernych vybíjaných bikinách a roztrhaných sieťovaných pančuchách. To je ale pohľad!

Peknú úlohu si v tomto videoklipe strihla aj Beyoncé. „Si zlé dievča. Si veľmi veľmi zlé zlé dievča, Gaga,“ vyčítavo sa obráti na platinovú umelkyňu. Neskôr spoločne otrávia takmer celú reštauráciu. Videoklip je popretkávaný vyzývavými pózami a hoci určite stojí za pozretie, naozaj nie je veľmi vhodný pre malé deti. Veď nie nadarmo Gage auto do tohto dielka požičal práve Quentin Tarantino, režisér filmov plných násilia ako Pulp Fiction alebo Kill Bill. Divákom s internetovým pripojením však na televíznej obrazovke asi až tak nechýba – veď za necelý deň si ho vypočulo vyše jeden a pol milióna ľudí!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu